Home Staging

Első benyomás csak egyszer adatik.

home staging

Ha ingatlant akarunk eladni, akkor az otthonunk családi fészek helyett árucikké válik. Annak érdekében, hogy a mi portékánk legyen a legszebb a piacon, tegyünk meg mindent! Ez az úgynevezett home-staging, azaz ingatlanfelkészítés eladásra. A felkészítés azt jelenti, hogy az ingatlanból hozzuk ki az állapotának megfelelő maximumot.

 

Mi az amit megtehetsz az ingatlanod eladása érdekében?

Home Staging + Profi fotózás + Az adott ingatlanra szabott értékesítési marketing

Home Staging Csomagok:

  •  H. St. alapcsomag: Helyszíni tanácsadás, hogyan lehet az adott térben lakberendezési stílustól függetlenül harmonikus összképet kialakítani, amit a vevő keres és amit az ingatlan adottságai megengednek. Meghatározzuk a konkrét teendőket, javaslatot teszünk, mit érdemes változtatni, átalakítani, beszerezni. – A kapott instrukciók alapján a tulajdonos felkészíti a lakást/házat, fényképeket készít a hirdetéshez amivel meghirdeti az ingatlant, vagy az eladási folyamat intézésére ingatlanközvetítőt kér fel. Fenntartja az így kialakított állapotot az eladási idő végéig.
  • H. St. középcsomag: Az alapcsomagban nyújtott szolgáltatáson túl  irányítjuk a felkészítési munkát, majd segítünk a hirdetéshez megfelelő fotók elkészítésében. – A tulajdonos közreműködésünkkel felkészíti a lakást/házat, és az ezután készített fotókkal meghirdeti az ingatlant, vagy az eladási folyamat intézésére ingatlanközvetítőt kér fel. Fenntartja az így kialakított állapotot az eladási idő végéig.
  • H. St. teljes-csomag: A tulajdonosnak nem szükséges az ingatlanban tartózkodni. Előzetes egyeztetés alapján az ingatlanfelkészítéssel járó összes teendőt elvégezzük. – A tulajdonos meghirdeti az ingatlant, vagy az eladási folyamat intézésére ingatlanközvetítőt kér fel. Fenntartja az így kialakított állapotot az eladási idő végéig.