Iránytű az otthonodhoz

Sok minden van az életünkben, csak időnk nincs.

iránytű2

Az ingatlanvásárlás időt, energiát nem kímélő feladat. Ritkán fordul elő, hogy a kínálatból legelsőre megtalálod azt az ingatlant, amely remek hely lesz a jövőbeli boldogsághoz. Előfordul, hogy már leszűkítetted a kört, és nem tudod eldönteni, melyik mellett voksolj, mert egyik sem tökéletes. Hozzáértők tanácsára van szükséged. Mi segítségedre leszünk e nehéz helyzetben. Megmutatjuk, hogy milyen lehetőségek rejlenek az egyes ingatlanban, melyik képes leginkább kiszolgálni a kívánt igényeket.

Iránytű az otthonodhoz csomagok

  • Iránytű alapcsomag: A megrendelő által kiválasztott 2-3 ingatlanból – előzetes megbeszélés és helyszíni szemléket követően – tanácsokkal segítünk dönteni a vásárlásban. Szükség esetén építész bevonásával.
  • Iránytű középcsomag: Az alapcsomagon túl virtuálisan készítünk ingatlanonként egy-egy lehetséges jövőképet a terek kialakításáról, ami illeszkedik az előzőleg felvázolt igényekhez.
  • Iránytű teljes-csomag: A középcsomagban leírtakon túl a tervekhez elkészítünk egy hozzávetőleges árkalkulációt, hogy a döntést ezzel is könnyítsük.