Rólunk

Ha egy kicsit jobb lesz utánunk a világ, akkor nem éltünk rosszul.

Hisszük ezt mindketten, Tilimpás Lászlóné Ági (MIRAGE Méterárú Szaküzlet vezetője, belsőépítészeti tanácsadó, lakberendező) és  Darmó Zsuzsa (pedagógus, belsőépítészeti tanácsadó, 3D tértervező). Hivatásunknak érezzük és szenvedélyünk a lakásátalakítás, a felújítás, a lakberendezés. Az élet úgy hozta, hogy együtt dolgozzunk ötletekkel, tervekkel, inspiráló megoldásokkal tarsolyunkban. Megrendelőként párosunkkal kiegészülve, olyan csapatot alkothatsz, mellyel könnyebben megtalálhatod a számodra ideális lakberendezési megoldásokat.

Az együttes munka hatástöbbszöröző erőt eredményez.

Az ÉletTér Stúdiót azért hoztuk létre, hogy segítsünk az otthonod megteremtésében. Társtervezőként azért fogtunk össze, hogy tudásunkkal, tapasztalatunkkal, kapcsolatainkkal megkönnyítsük a dolgod, és az így felszabaduló idődet és energiádat másra fordíthasd.

Célunk, hogy gördülékenyebb, panaszmentesebb és költséghatékonyabb  lehessen lakásod/házad megtalálása, felújítása, átalakítása.

Hiszünk abban, hogy számodra hasznos érteket tudunk nyújtani, amellyel jobbá és szebbé válik életed.

A “zöld” filozófia lényege, hogy amit tudunk, felhasználunk.

házak

Nem titkolt vágyunk hozzájárulni lakóhelyünk ingatlanállományának feljavításához, korszerűsítéséhez, modernizálásához, a meglévő régi épületeink lehetőség szerinti átmentéséhez a XXI. századba.

A modern a hagyományossal csodálatosan ötvözhető. – Vonatkozik ez a bútorokra és egyéb használati tárgyakra is.

Természetesen otthonok mellett szívesen közreműködünk iroda, panzió és egyéb szolgáltatásnak helyet adó terek kialakításában is.

Együttműködésünk alapja a szeretet, az érzés és a bizalom.